De cyclustracker zit over 5 minuten in jouw mailbox!

PS: niet ontvangen? Check dan even je spambox!

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te scrollen terwijl je wacht op de tracker, want…

Ik heb nog iets leuks voor je!

Door de cyclustracker te gaan gebruiken kan je veel patronen gaan herkennen gedurende je cyclus. Maar als ik heel eerlijk ben, heb je daar nog wel iets meer kennis voor nodig. Want welke verschillende fases zijn er te ontdekken? En wat is het verschil tussen die periodes? En hoe kan ik hiermee aan de slag om mezelf beter te leren kennen en van PMS klachten af te kunnen komen?

Ik zou het oprecht zonde vinden als je rond blijft lopen met vervelende klachten, die elke maand wéér voorbij komen. Vanuit mijn ervaring kan ik je vertellen dat je er vrij gemakkelijk vanaf kunt komen als je wilt. Simpelweg door te leven met je flow!

Laat mij je helpen jouw flow te gaan herkennen....

Om die reden wil ik je naast mijn geliefde tracker ook nog mijn online cursus ‘Track jouw flow, like a pro’ aanbieden. In deze cursus leer ik je 7 korte video’s hoe jij je cyclus kunt leren ontdekken. Ik leg uit welke fases er zijn, hoe jij die kunt herkennen en geef je drie super waardevolle tips om mee te starten, zodat jouw PMS klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Ook voor de vrouwen aan de anticonceptie heb ik een speciale video gemaakt, zodat iedereen hiermee kan gaan starten!

Via deze manier ik binnen een paar weken van heftige, pijnlijke menstruaties naar een hele ontspannen cyclus en relaxte menstruaties gegaan. Ik ken mijn lichaam stukken beter en geef mezelf zoveel meer liefde!

Wacht niet te lang!

 

Track jouw flow - aanbieding speciaal voor jou!

Omdat ik het zo onwijs gaaf vind dat je de cyclustracker hebt gedownload, wil ik je graag een mooie aanbieding doen! Je kunt vandaag mee doen aan ‘track jouw flow, like a pro’ met een korting van maar liefst 40%!

Let op; deze korting is slechts 48 uur geldig!

In plaats van €24,95 kan jij de cursus aanschaffen voor slechts €14,95!

Ontdek de verschillende seizoenen van jouw cyclus en ga met meer zelfliefde, rust en energie door het leven!

Ben jij ook helemaal klaar met de maandelijkse pms klachten zoals pijnlijke borsten, migraine, moodswings en de repen chocolade die op moeten? Wil je beter in contact komen met je eigen lichaam of misschien ben jij je lichaam wel aan het voorbereiden voor een (eventuele) kinderwens? Welke van de bovenstaande opties het ook is, de eerste stap is om te leren hoe jouw vrouwelijke cyclus werkt. Onze cyclus heeft ontzettend veel invloed op ons dagelijkse leven, daarom is het ook zo verstandig om ermee samen te gaan werken.

Als jij de signalen vanuit je lichaam leert te koppelen aan de fases van jouw cyclus, dan vallen er héél véél puzzelstukjes op hun plaats. Want als jij weet wat jouw lichaam je probeert te vertellen, dan kan jij, doelgericht en met kleine aanpassingen, samen gaan werken met jouw lichaam. En dat, lieve mooie vrouw, is pure magie!

Wacht niet te lang!

 

Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving waar je de cursus geheel op je eigen tempo kunt volgen. 

Ik ga je de eerste stappen naar een PMS vrij leven uitleggen en neem je mee in de wereld van jouw magische cyclus! Via deze link kan je nog véél meer informatie over de cursus vinden….check it out! 

Twijfel niet te lang, want deze aanbieding is nog maar even geldig…