Lieve vrouw, het e-book zit over 5 minuten in jouw mailbox!

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te scrollen terwijl je wacht op je e-book, want…..

...ik heb nog iets leuks voor je!

In dit e-book deel ik mijn meest waardevolle tips om van pms en menstruatie klachten af te komen. Het zijn praktische tips die je direct kan implementeren. Maar als ik heel eerlijk ben, werken deze tips het beste als je weet hoe jouw lichaam werkt en hoe je bepaalde signalen die zij geeft weet te herkennen.

Ik zou het oprecht zonde vinden als je rond blijft lopen met vervelende klachten, die elke maand wéér voorbij komen. Vanuit mijn ervaring kan ik je vertellen dat je er vrij gemakkelijk vanaf kunt komen als je wilt. 

Simpelweg door te leven met je flow!

 

PS: e-book niet ontvangen? Check dan even je spambox!

Wacht niet te lang!

 

Laat mij je helpen jouw flow te gaan herkennen....

Denk jij ook weleens…..’wat is er met me aan de hand? Waarom voel ik me zo slecht of waarom ben ik zo onaardig tegen anderen?’ Grote kans dat achteraf blijkt dat jouw menstruatie voor de deur stond en alles verklaarde!

Het bijhouden van jouw cyclus kan je zoveel meer inzicht geven dan enkel weten wanneer je ongesteld gaat worden en je die witte broek liever in de kast laat liggen!

Het bijhouden van jouw cyclus helpt je bij:
– het begrijpen waar PMS klachten vandaan komen
– vrede vinden in jouw gedachten en gevoelens
– het verhogen van jouw zelfliefde niveau
– oplossingen leren om klachten te voorkomen
– een algeheel beeld van jouw gezondheid

Om die reden wil ik je naast mijn e-book ook nog mijn online cursus ‘
Track jouw flow, like a pro’ aanbieden. In deze cursus leer ik je 7 korte video’s hoe jij je cyclus kunt leren ontdekken en eventueel gaan tracken.

Track jouw flow - aanbieding speciaal voor jou!

Omdat ik het zo onwijs gaaf vind dat je mijn e-book hebt gedownload, wil ik je graag een mooie aanbieding doen! Je kunt vandaag mee doen aan ‘track jouw flow, like a pro’ met een korting van maar liefst 40%!

Let op; deze korting is slechts 48 uur geldig!

In plaats van €24,95 kan jij de cursus aanschaffen voor slechts €14,95!

Wat kan je verwachten van de cursus?

– ontdek hoe jouw hormonen werken en jouw cyclus
– leer over de verschillende fases van jouw cyclus en het verschil tussen de mannelijke en vrouwelijke klok
– het tracken van jouw cyclus leer ik je tot in de puntjes zodat je voortaan weet in elk welk seizoen van je cyclus je je bevindt
– gebruik je anticonceptie of heb je een onregelmatige cyclus? Ook hier help ik je mee op weg
BONUSSEN:
– herken jouw ovulatie
– 3 super tips om te gaan leven met je flow en laat PMS verdwijnen
– extra hormonen tip

Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving waar je de cursus geheel op je eigen tempo kunt volgen. 
Ik ga je de eerste stappen naar een PMS vrij leven uitleggen en neem je mee in de wereld van jouw magische cyclus! 
Via deze link kan je nog véél meer informatie over de cursus vinden….check it out! 

Twijfel niet te lang, want deze aanbieding is nog maar even geldig…

Wacht niet te lang!

 

Al meer dan 100 vrouwen gingen je voor!

Review - Tina Penning

Er is een wereld voor mij open gegaan. Zo logisch dat alles in fases komt en gaat. Belachelijk dat dit niet in een biologie boek staat.

Ik raad dit aan, aan alle vrouwen over de hele wereld. Ik heb 2 dochters en dit gaat dé informatie worden die ik hun ga meegeven over wat menstrueren is en hoe je hier mee om gaat.

Het was fantastisch om naar Kirsten haar enthousiasme te kijken en te luisteren. Haar missie is zo ontzettend belangrijk! En wat betreft de prijs, die heb ik er zeker voor over!

Review - Amber van Orsel

Ik ben heel blij dat ik de cursus heb gevolgd. Ik ben me meer bewust van hoe de cyclus precies in elkaar zit en hoe ik voor mezelf kan gaan kijken waar ik zit. Zo kan ik veel beter gaan kijken wat ik nou precies nodig heb en kan ik mijn eigen lichaam (en humeur) beter gaan leren begrijpen.

 

Ik zou het aan iedere vrouw aanbevelen, jong of oud. Dit is iets wat niet op school wordt verteld. Daar wordt er over dit onderwerp te weinig informatie gegeven waardoor jonge meisjes aan hun lot worden overgelaten en het erover praten nog steeds taboe is. Een vrouw is zoveel meer dan alleen een product van de natuur om voort te planten, er komt zoveel meer bij kijken.

Review - Chantal Rosema

De cursus ‘Track je flow’ heeft echt mijn leven veranderd. Sinds ik Kirsten volg ben ik enorm geïnteresseerd geraakt in hoe het vrouwelijke lichaam werkt en hoeveel invloed onze hormonen hebben.

Na ‘Track je flow’ ben ik het zelf bij gaan houden. Ik vind het zo bijzonder, want het klopt écht. Waarom wist ik dit niet eerder? Ik begrijp veel beter hoe ik me voel en daar kan ik nu veel beter op inspelen. Mijn nieuwsgierigheid is getriggerd en ik kan niet wachten om nog meer te leren over mijn cyclus!

Review - Annemijn Scheen

Ik was benieuwd of ik nieuwe dingen zou gaan leren over mijn cyclus en vooral wat dat dan zou zijn. Ik heb absoluut nieuwe, duidelijke inzichten gekregen en ik vond de bonustips super waardevol.

Ik raad dit aan, aan iedere vrouw die meer wil leren over haar lichaam en de daarbij horende cyclus. 

Een fijne cursus om te volgen!