Het e-book zit over 5 minuten in jouw mailbox!

PS: niet ontvangen? Check dan even je spambox!

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te scrollen terwijl je wacht op je e-book, want…

Ik heb nog iets leuks voor je!

In dit e-book deel ik mijn meest waardevolle tips om van pms en menstruatie klachten af te komen. Het zijn praktische tips die je direct kan implementeren. Maar als ik heel eerlijk ben, werken deze tips het beste als je weet hoe jouw lichaam werkt en hoe je bepaalde signalen die zij geeft weet te herkennen.

Ik zou het oprecht zonde vinden als je rond blijft lopen met vervelende klachten, die elke maand wéér voorbij komen. Vanuit mijn ervaring kan ik je vertellen dat je er vrij gemakkelijk vanaf kunt komen als je wilt. Simpelweg door te leven met je flow!

Laat mij je helpen jouw flow te gaan herkennen....

Om die reden wil ik je naast mijn e-book ook nog mijn online cursus ‘Track jouw flow, like a pro’ aanbieden. In deze cursus leer ik je 7 korte video’s hoe jij je cyclus kunt leren ontdekken. Ik leg uit welke fases er zijn, hoe jij die kunt herkennen en geef je drie super waardevolle tips om mee te starten, zodat jouw PMS klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon!

Ook voor de vrouwen aan de anticonceptie heb ik een speciale video gemaakt, zodat iedereen hiermee kan gaan starten!

Via deze manier ik binnen een paar weken van heftige, pijnlijke menstruaties naar een hele ontspannen cyclus en relaxte menstruaties gegaan. Ik ken mijn lichaam stukken beter en geef mezelf zoveel meer liefde!

Track jouw flow - aanbieding speciaal voor jou!

Omdat ik het zo onwijs gaaf vind dat je mijn e-book hebt gedownload, wil ik je graag een mooie aanbieding doen! Je kunt vandaag mee doen aan ‘track jouw flow, like a pro’ met een korting van maar liefst 40%!

Let op; deze korting is slechts 12 uur geldig!

In plaats van €24,95 kan jij de cursus aanschaffen voor slechts €14,95!

Wacht niet te lang!

 

Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving waar je de cursus geheel op je eigen tempo kunt volgen. 

Ik ga je de eerste stappen naar een PMS vrij leven uitleggen en neem je mee in de wereld van jouw magische cyclus! Via deze link kan je nog véél meer informatie over de cursus vinden….check it out! 

Twijfel niet te lang, want deze aanbieding is nog maar even geldig…

 

Wacht niet te lang!