Heel erg bedankt!

Lieve vrouw, super tof dat jij je hebt aangemeld om als eerste een Flow menstruatie box te bemahtigen! Begin Juli hoor je hier als allereerste meer over….tot die tijd, heb ik iets anders leuks voor je!

Want hoe tof deze Flow Box ook gaat worden, niks is beter voor jou dan te leren leven met je cyclus! Door je te verdiepen in  de verschillende seizoenen van jouw lichaam en dat geweldige mooie lichaam een handje te helpen. Dan wordt jouw menstruatie een feestje in plaats van de ‘helweek’!

Daarom krijg je de komende 12 uur de kans om mijn masterclass ‘TRACK JOUW FLOW’ aan te schaffen voor slechts €14,95 ipv €24,95!

Lees hieronder snel verder hoe!

Liefs,
Kirsten

Ontdek de verschillende seizoenen van jouw cyclus en ga met meer zelfliefde, rust en energie door het leven!

Ben jij ook helemaal klaar met de maandelijkse pms klachten zoals pijnlijke borsten, migraine, moodswings en de repen chocolade die op moeten? Wil je beter in contact komen met je eigen lichaam of misschien ben jij je lichaam wel aan het voorbereiden voor een (eventuele) kinderwens? Welke van de bovenstaande opties het ook is, de eerste stap is om te leren hoe jouw vrouwelijke cyclus werkt. Onze cyclus heeft ontzettend veel invloed op ons dagelijkse leven, daarom is het ook zo verstandig om ermee samen te gaan werken.

Als jij de signalen vanuit je lichaam leert te koppelen aan de fases van jouw cyclus, dan vallen er héél véél puzzelstukjes op hun plaats. Want als jij weet wat jouw lichaam je probeert te vertellen, dan kan jij, doelgericht en met kleine aanpassingen, samen gaan werken met jouw lichaam. En dat, lieve mooie vrouw, is pure magie!

Track jouw flow - aanbieding speciaal voor jou!

Omdat ik het zo onwijs gaaf vind dat je hebt aangemeld, wil ik je graag een mooie aanbieding doen! Je kunt vandaag mee doen aan ‘track jouw flow, like a pro’ met een hele lekkere korting!

Let op; deze korting is slechts 12 uur geldig!

In plaats van €24,95 kan jij de cursus aanschaffen voor slechts €14,95!

Wacht niet te lang!

 

Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving waar je de cursus geheel op je eigen tempo kunt volgen. 

Ik ga je de eerste stappen naar een PMS vrij leven uitleggen en neem je mee in de wereld van jouw magische cyclus! Via deze link kan je nog véél meer informatie over de cursus vinden….check it out! 

Twijfel niet te lang, want deze aanbieding is nog maar even geldig…

 

Wacht niet te lang!