5.00(2)

Track jouw flow, like a pro!

  • Laatste update 4 augustus 2021

Beschrijving

Hi geweldige vrouw,

Welkom bij de cursus ‘track jouw flow, like a pro!’
De eerste stap naar een betere samenwerking met je cyclus is de bewustwording van jouw cyclus en het herkennen van de verschillende fases waar jouw lichaam elke maand weer doorheen gaat. Daarom heb ik deze cursus speciaal voor jou gemaakt!

In 4 verschillende modules ga ik je alles leren. En het mooiste? Je kan het op je eigen tempo doen en zo vaak terug kijken als je wilt.

Wat kan je verwachten?
Module #1 – Hormonen
Module #2 – De vrouwelijke cyclus
Module #3 – Track jouw flow, like a pro!
Module #4 – Bonussen

Onderwerpen voor deze cursus

8 Lessen

Module #1 – Hormonen?

We bezitten allemaal hormonen in ons lichaam en die zijn verantwoordelijk voor heel veel dingen. In de eerste twee video's maak je kennis met jouw vrouwelijke klok en de hormonen die te maken hebben met jouw cyclus!
De vrouwelijke & mannelijke interne klok 00:4:43
De vrouwelijke hormonen00:5:37

Module #2 – De vrouwelijke cyclus?

Hoe werkt onze vrouwelijke cyclus precies? En in welke verschillende fases kunnen we ze opdelen!

Module #3 – Track like a pro!?

Nu je weet hoe je cyclus werkt, gaan we wat dieper in op het tracken van jouw cyclus. Ontdek hoe je dit doet en welke opties je hebt als je aan de hormonale anticonceptie zit.

Module #4 – BONUS!?

Hmmm ik weet hoe lastig tracken in het begin kan zijn. Daarom een extra bonus over het ontdekken van je zomer. En geef ik je mijn beste tips om vandaag nog de eerste stap te zetten om te leven met je cyclus!

Feedback van studenten

5.0

Total 2 Ratings

5
2 waarderingen
4
0 waardering
3
0 waardering
2
0 waardering
1
0 waardering

Wat een fijne cursus om te volgen! Je vertelt in korte video's heel duidelijk wat het precies inhoudt en welke stappen je kunt ondernemen om er zelf mee aan de slag te gaan. Je maakt de wereld van je cyclus en het tracken ervan veel mooier, leuker en leerzamer om mee om te gaan! Bedankt hiervoor.

Wauw, wat geeft de cursus Track jouw flow, like a pro veel inzichten in de cyclus van de vrouw, dus in mijn eigen cycles! Fijne, korte video's met duidelijke uitleg, theorie & tips die ik meteen kan toepassen. Dankjewel lieve Kirsten voor deze fijne manier waarop je inzichtelijk maakt hoe de seizoenen van de vrouw werken en hoe wij daar mee om kunnen gaan! Heel leerzaam.

24.95