Helaas....

De aanbieding voor ‘track jouw flow, like a pro’ is verlopen. Uiteraard ben je als nog van harte welkom om mee te doen met de training!

Voor slechts €24,95 kan je vandaag nog beginnen met het leren en herkennen van jouw cyclus en een mooie start maken om jouw PMS klachten te verminderen!

Because you are worth it!

Ontdek de verschillende seizoenen van jouw cyclus en ga met meer zelfliefde, rust en energie door het leven!

Ben jij ook helemaal klaar met de maandelijkse pms klachten zoals pijnlijke borsten, migraine, moodswings en de repen chocolade die op moeten? Wil je beter in contact komen met je eigen lichaam of misschien ben jij je lichaam wel aan het voorbereiden voor een (eventuele) kinderwens? Welke van de bovenstaande opties het ook is, de eerste stap is om te leren hoe jouw vrouwelijke cyclus werkt. Onze cyclus heeft ontzettend veel invloed op ons dagelijkse leven, daarom is het ook zo verstandig om ermee samen te gaan werken.

Als jij de signalen vanuit je lichaam leert te koppelen aan de fases van jouw cyclus, dan vallen er héél véél puzzelstukjes op hun plaats. Want als jij weet wat jouw lichaam je probeert te vertellen, dan kan jij, doelgericht en met kleine aanpassingen, samen gaan werken met jouw lichaam. En dat, lieve mooie vrouw, is pure magie!

Track jouw flow - helaas de aanbieding is voorbij!

Helaas is de aanbieding voor de korting inmiddels verlopen! Uiteraard ben je ook meer dan welkom om als nog te starten met de cursus!

Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving waar je de cursus geheel op je eigen tempo kunt volgen. 

Ik ga je de eerste stappen naar een PMS vrij leven uitleggen en neem je mee in de wereld van jouw magische cyclus! Via deze link kan je nog véél meer informatie over de cursus vinden….check it out!